fbpx

Неинванзивна безбилезнена процедура,изключително ефективна и мощна,води до стягане на кожата и прониква до 5см в дълбочина. Тя активира съединителната тъкан и спомага за тонизиране,стягане на кожата и премахването на токсините.

Тази технология използва импулсен ток и ниска температура до -10"C за въвеждане на активни съставки в най дълбоките слоеве на кожата. В основата на криотерапията стои дермофорезата-едновременно въздействие на контролирани ниски температури и специфични продукти без да се нарушава целостта на кожата. Принципът на действие се базира на реакцията на кръвоносните съдове на понижаването на температурата. Студът предизвиква рефлекторно свиване на съдовете.

След първоначално свиване, следва разширяване на кръвоносните съдове,което цели компенсиране на понижената температура. Разширяването на съдовете прави кожата по- пропусклива,което подобрява проникването на веществата в дълбочина.

Криотерапията представлява терапия с изкуствен студ,предизвикваща стресово състояние на кожата,при което се подобрява кръвообращението и снабдяването на кожата с кислород.

ЛЕЧЕНИЕ НА:

  • ПИГМЕНТАЦИИ
  • СТЯГАНЕ И РЕВИТАЛИЗАЦИЯ
  • ЛЕЧЕНИЕ НА АКНЕ И ПОРИ
  • ПОДМЛАДЯВАНЕ И ЛИФТИНГ
  • ПРЕМАХВАНЕ НА ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ПОДПУХНАЛОСТ
  • ИЗГЛАЖДАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

Процедурата включва:дегримиране,лек пилинг,крио мезотерапия с концентрат,маска.времетраене 60мин.

FILORGA

КРИОТЕРАПИЯТА НА FILORGA PROFESSIONAL 

Процедурата е медицинска разработка, работи се с апарат и върху кожата се поставя накрайник, който предизивиква изключително приятно охлаждане до -18 С. Така се постига клетъчна биостимулация и се вкарва гел с активни съставки, идентични на мезотерапията, в дълбоките слоеве на кожата. 

РЕЗУЛТАТИТЕ са изумителна гладкост и стягане на лицевия контур, придаване на блясък и заличаване на следите от умора. Резкият спад на температуратурата води до мощно свиване и разширяване на кръвоносните съдове, предизвикващ “помпващ“ефект.Така кожата се снабдява с кислород и се подпомага по-добрата усвояемост на активните съставки. 

Криотерапията има дълга история като лечебен метод в дерматологията. Днес, в резултат на нови модерни технологии, този метод е много добре развит и дава прецизни и сигурни резултати, изразяващи се в лифтинг на кожата, стягане на текстурата ? и подобряване на нейния тонус. Методът е наречен CRYOLIFT и съчетава крио - мезотерапия, крио - пластика и лед - светлинна терапия и всичко това в една процедура. Накрайникът на апарата Cryolift е създаден да осигури през целият период на терапията стабилизирана температура от -18С. 

CRYOLIFT FILORGA представлява перфектна симбиоза между действието на висококачествени продукти и биостимулиращия ефект на криотерапията за постигане на оптимални резултати. По време на криотерапията се използват специални гелове, за да се увеличи резултата от лечението, а именно:Има няколко вида гелове според типа кожа и за различните потребности. 

NCTF GEL - полиревитализиращ коктейл от 55 активни съставки. Същата формула се инжектира при мезотерапията на FILORGA. Реструктурира се тъканта, благодарение на биологичното стимулиране на фибробластите. Формулата е разработена да подобри различните биохимични реакции. 

ADN GEL - съдържа ДНК от ембрионални стволови клетки от хайвер на сьомга. Екстрактите от ДНК поемат до 135 пъти повече вода от теглото си, което позволява екстремна хидратация. EMBRYOLIFT GEL - съдържа 25% екстракт от ембрионални стволови клетки, осигуряващи незабавен лифтинг и 75% природен суроватъчен протеин с биологичен произход, което гарантира дългосрочен анти-ейджинг ефект. COLLAGEN GEL - най-високо концентрираният колаген на пазара. Съдържа 50% фрагментиран колаген и допринася за насищане на съединителната тъкан с вода.