fbpx

Процедурата е медицинска разработка, работи се с апарат и върху кожата се поставя накрайник, който предизивиква изключително приятно охлаждане до -18 С. Така се постига клетъчна биостимулация и се вкарва гел с активни съставки, идентични на мезотерапията, в дълбоките слоеве на кожата.

РЕЗУЛТАТИТЕ са изумителна гладкост и стягане на лицевия контур, придаване на блясък и заличаване на следите от умора. Резкият спад на температуратурата води до мощно свиване и разширяване на кръвоносните съдове, предизвикващ “помпващ“ефект.Така кожата се снабдява с кислород и се подпомага по-добрата усвояемост на активните съставки.

Криотерапията има дълга история като лечебен метод в дерматологията. Днес, в резултат на нови модерни технологии, този метод е много добре развит и дава прецизни и сигурни резултати, изразяващи се в лифтинг на кожата, стягане на текстурата ? и подобряване на нейния тонус. Методът е наречен CRYOLIFT и съчетава крио - мезотерапия, крио - пластика и лед - светлинна терапия и всичко това в една процедура. Накрайникът на апарата Cryolift е създаден да осигури през целият период на терапията стабилизирана температура от -18С.

CRYOLIFT FILORGA представлява перфектна симбиоза между действието на висококачествени продукти и биостимулиращия ефект на криотерапията за постигане на оптимални резултати. По време на криотерапията се използват специални гелове, за да се увеличи резултата от лечението, а именно:Има няколко вида гелове според типа кожа и за различните потребности.

NCTF GEL - полиревитализиращ коктейл от 55 активни съставки. Същата формула се инжектира при мезотерапията на FILORGA. Реструктурира се тъканта, благодарение на биологичното стимулиране на фибробластите. Формулата е разработена да подобри различните биохимични реакции.

ADN GEL - съдържа ДНК от ембрионални стволови клетки от хайвер на сьомга. Екстрактите от ДНК поемат до 135 пъти повече вода от теглото си, което позволява екстремна хидратация.

EMBRYOLIFT GEL - съдържа 25% екстракт от ембрионални стволови клетки, осигуряващи незабавен лифтинг и 75% природен суроватъчен протеин с биологичен произход, което гарантира дългосрочен анти-ейджинг ефект.

COLLAGEN GEL - най-високо концентрираният колаген на пазара. Съдържа 50% фрагментиран колаген и допринася за насищане на съединителната тъкан с вода.