fbpx

Няма как да спрем процеса на стареенето, но има иновативни техники, които могат наистина да направят чудеса с начина, по който изглеждаме. 

Представяме ви най-новото и неинвазивно лечение Микронидлинг 

След третиране кожата изглежда по-млада, по-здрава, хидратирана и обогатена с всички необходими витамини и минерали.

Всяко микроувреждане върху кожата изпраща послание към мозъка, че е необходимо да започне естественото възстановяване и допълнително захранване. По този начин производството на колаген е силно стимулирано

Микронидлингът се възползва от това свойство на кожата да се самолекува. Микроциркулацията към повърхността й се стимулира чрез микро убождания-затова процедурата се счита за безболезнена.

„По време на терапията се прилага патентован коктейл според вида на кожата, а след това клиентът получава специален продукт за последваща грижа. Правилното приложение на продуктите за последваща грижа е от голямо значение, тъй като те ще подхранват кожата по време на процеса на регенерация. Резултатите са хидратация на кожата, повишен тонус и гладкост, по-малко видими бръчки и по-млада кожа. Ефектът се наблюдава дори само 24 часа след процедурата .

Microneedling Микронидлингът е подходящ за стягане, повдигане и подмладяване на кожата, заличаване на белези от акне и хирургически белези, подобряване бръчките и фините линии, минимизиране размера на порите, лекуване и премахване на стрии.