fbpx

Процедури - Салон за красота Емануела

Модулът NIR осъществява ремоделиране с източник на светлина с висока мощност в близост до инфрачервения спектър. Тази светлинна енергия осигурява безопасно и ефективно субдермално нагряване, стимулира синтез на нов колаген, стяга отпуснатата кожа и придава младежко излъчване.

Пилинг PQAge med > Иновативен, безопасен и лесен за употреба пилинг с незабавен, видим стягащ и лифтинг ефект !

Иновативната формула на глюконолактоновия пилинг от Filorga – Висока толерантност+ненадмината ефективност.
Представяме Ви най-новата, изключително безопасна серия от пилинги на Filorga – без зачервяване, без болка, без залющване.

Химичният пилинг и микродермабразиото са сред най-често използваните процедури в медико-естетичните кабинети за справяне едновременно с козметични и некозметични кожни проблеми и състояния.

Неинванзивна безбилезнена процедура,изключително ефективна и мощна,води до стягане на кожата и прониква до 5см в дълбочина. Тя активира съединителната тъкан и спомага за тонизиране,стягане на кожата и премахването на токсините.

Page 1 of 3
Виж още

Въведение

Салонът работи с едни от най-добрите марки в световен мащаб като FILORGA, MEDIK 8, ELEMIS. През 2015г и 2016г специализирах в една от академиите в Белград, Сърбия. От 2017г съм част от световната академия по микропигментация на Branco Babic - PhiBrows Academy. Ще продължим да радваме клиентите си с новостите в бюти сферата!

Вижте повече за нас

Популярни процедури