fbpx

Неинванзивна безбилезнена процедура,изключително ефективна и мощна,води до стягане на кожата и прониква до 5см в дълбочина. Тя активира съединителната тъкан и спомага за тонизиране,стягане на кожата и премахването на токсините.

FILORGA MESOTHERAPY - най бързата и ефективна мезотерапия. Вече 40 г със златен стандарт. Високопречистена хиалуронова киселина – незаменим елемент на вискозо – еластичния баланс.

Процедурата е медицинска разработка, работи се с апарат и върху кожата се поставя накрайник, който предизивиква изключително приятно охлаждане до -18 С. Така се постига клетъчна биостимулация и се вкарва гел с активни съставки, идентични на мезотерапията, в дълбоките слоеве на кожата.

Кислородна мезотерапия, хидро пилинг и диамантено дермабразио. Това е апарат от ново поколение. Спомага за възстановяването на кожата като осигурява подходящи условия за регенерация, чрез доставка на вода и кислород.

ART FILLER на FILLMED by Filorga е филър, перфектно съвместим за всяка зона на лицето. Предлага се в 4 форми (Universal, Fine Lines, Lips и Volume) с различна концентрация на хиалуронова киселина и лидокаин 0,3%, което ги прави безболезнени при инжектиране.

Page 1 of 2
Виж още