fbpx

Комбинирана техника Микроблейдинг със светлосенки PhiBrows&PhiShading

PhiShading е техника,с която се създава светлосянка между косъмчетата.Подходяща е при по мазна кожа,в случай на пълна липса на естествени косъмчета или за създаване на повече плътност на веждите. 

  • Трайността на комбинираната техника е 12-18 месеца според качествата на кожата
  • Процедурата се извършва с местна анестезия
  • Времетраене на процедурата 1.5-2 часа 

PhiBrows артистите създават най-прецизните косъмчета и качестовото на процедурата и материалите е на професионално ниво.

Когато се доверите на PhiBrows артист,получавате много повече от просто една процедура!

Зад тези резултати има много положен труд и безсънни нощи,безкрайна креативност,мечти, въображение и част от душата на артиста! След всяка процедура на Phibrows клиента получава всички продукти нужни за пост грижата и подробни инструкции.

"Много важно е да се спазват за ефекта от крайния резултат"

- Емануела Иванова - Royal Artist -

Повечето клиентки идват с молбата веждите им да не са много тъмни или много дебели!??

Доверете се на процеса и след оздравителния период,който е 28 дни(регенерацията на епидермиса) веждите ще се свият с около 20-30%,а цвета на пигмента изсветлява естествено с 1-2 тона още след първата седмица.Въпреки интензивния цвят на пигмента през първата седмица,веждите изглеждат много естествено в подходящ цвят изцяло съобразен с естествения цвят на косата и веждите.През тези 28 дни,докато кожата регенерира веждите ще търпят промяна.Крайният резултат винаги е след задължителният ретуш!