fbpx

3D-6D RUSSIAN VOLUME MINK LASHES

Тази технология се различава от класическия метод 1:1 с това, че при първия се поставя по една мигла на всяка естествена, което до голяма степен ограничава възможностите за сгъстяване и запълване на миглите.

При 3D Russian volume на една Ваша мигла се поставят поне три което прави ефекта 3D. Съответно при поставяне на повече от 3бр. мигли се получава ефект 4D, 5D и т.н. Чрез 3D Russian Volume този проблем е напълно разрешим, тъй като екстеншъните, които се използват са много по тънки и по-леки от класическите. Съответно всяка една естествена мигла може да понесе много повече удължения. Миглите изглеждат изключително естествени, пухкави и плътни. Времетраене на процедурата около 2ч. Освен всичко това миглите имат и различни извивки и дебелени.

Най-близко до естествената извивка на миглите и с една идея по извито са миглите извивка. С eдна идея по извити от тях са СС извивка, а най извити са D така наречените HOLYWOOD. Разбира се специалиста преценя коя извивка ще подхожда на клиента. С миглопластката освен,че постигаме обем и дължина се постига и корекция на погледа. Това ще рече, че можем оптически да изглежда клепача повдигнат, погледът да е по отворен. Много важно след поставянето на екстеншъните е поддръжката. Клиентът трябва да се грижи добре за тях, като ежедневно ги реше и мие с предназначен за това шампоан за мигли. Всички тези инструкции ще ви бъдат предоставени след поставянето на миглите. От всички тях зависи живота на вашите мигли. На всеки 20-25 дни се прави поддръжка на миглите.