fbpx

С напредване на годините се губи контура и цвета на устните. Бръчиците се засилват,ъглите на устата падат. Именно с перманентния грим на устните ние коригираме тези недостатъци.

Създава се младежко излъчване като се повдигат ъглите на устните посредством новия контур и засилваме червеникавия цвят на устните. 

С постоянната черта на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило, което се губи между бръчиците и придава един синилен (безформен) вид на устните. За целта се подбира цвят най-близък до естествения червен. Обикновено той е с един тон по-силен, отколкото цвета на устните и винаги е близко до съвършената извивка на собствените устни. Цвета ,който се избира е доста ярък.Устните не поемат всичкия пигмент,а голяма част се изхвърля след възстановителния период цвета стои много по естествено и не натрапчиво. 

Този метод успешно може да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикатрикси и белези от изгаряния по тях. При тази процедура първо се рисуват устните,след което се поставя анестезия под формата на крем.Клиента не усеща болка по време на процедурата.След интервенцията получава продукт,който използва по направените ни препоръки.Ретуш се прави най-рано след 45 дни.

Използват се само медицински пигменти. Салона работи с пигменти на PHICONTOUR/Phibrows/ Пигментите не съдържат живак и негово производни. Трайност от 2 до 4г. Във всички случаи, след направената корекция, устните придобиват една по естествена форма и по поддържан вид.