fbpx

Добре дошли в салон за красота "Емануела"

Image

Казвам се Емануела Иванова.

От 2005г съм в сферата на козметиката. Стартирах още през 2005г в моя роден гр. Гълъбово. През 2013г открих салон и в Стара Загора. Сега в салона се предлагат:

–удължаване и сгъстяване на мигли
–подмладяващи процедури за лице
–микроблейдинг
–мезотерапии - иглена и безиглена
–химични пилинги
–кислородна мезотерапия
–дермабразио
Image
ПЪРВИ МАСТЪР на PMU Academy S
за България

ЕМАНУЕЛА ИВАНОВА
Image
PhiBrows Academy's Artist
за България

ЕМАНУЕЛА ИВАНОВА
Салонът работи с едни от най-добрите марки в световен мащаб като FILORGA, MEDIK 8, ELEMIS. През 2015г и 2016г специализирах в една от академиите в Белград, Сърбия. От 2017г съм част от световната академия по микропигментация на Branco Babic - PhiBrows Academy. Първия мастър за България от 2020 година.
Ще продължим да радваме клиентите си с новостите в бюти сферата!
Image

Салон Емануела предлага козметични услуги на високо професионално ниво. Тук ще намерите най-актуалните и нови услуги, за да бъдете истински красиви и здрави. Салонът работи с висок клас апаратура и козметика. Само при нас може да бъдете уникални. Може да сгъстите и удължите вашите мигли с новите екстеншъни от норка по два от най-използваните метода, а именно косъм по косъм или 3D метода. Ако ви е омръзнал досадния молив, с който очертавате вашите вежди или устни, не се колебайте. Салонът предлага перманентен грим на вежди косъм по косъм, машинен метод, а също така и микроблейдинг на веждите, контур за вашите устни. Професионално обслужване. В салон Емануела ще намерите широк спектър от  услуги на високо професионално ниво. Ние  ще ви консултираме и предложим най-доброто решение за вашия външен вид.

Дипломи и сертификати