fbpx

Терапии Elemis предлага три процедури, за вашето разкрасяване и самочувствие. Процедурите са: PRO COLLAGEN, PRO-DEFENITION LIFT & CONTOUR, Dynamic Resurfacing 

PRO COLLAGEN 

Справя се безупречно с дълбоките линии и бръчки.Стяга и прави кожата еластична,засилва епидермиса,подпомага колагеновия синтез,регенерира клетките,детоксикира кожата.Освен всичко това и възстановява нивото на хидратация. 

След процедурата 97% намаля бръчките и дълбоките линии,като оставя кожата жизнена и подмладена.При тази процедура се използва активатор с с мощен букет от трипептиди,екстракт от африканска бреза,омега 3 и 6 .Кожата се насища със супер хиалуронови хидратанти,докато микроелектрическите импулси повдигат и стягат кожата.Комбинацията от светлинна терапия и впръскване на чист кислород,помага за изглаждането и омекотяването на видимите линии и бръчки. 

PRO-DEFENITION LIFT & CONTOUR 

Справя се безупречно с ълбоките линии и бръчки,намалява двойната брадичка и стяга бузите,засилва клетъчната активност,регенерира клетките,ревитализира кожата,.Активно повдига и стяга отпуснатата кожа в областа на челюстите.  

Dynamic Resurfacing 

Предназначен за проблемна и акнеична кожа, за много зряла ,атрофирала кожа,отпусната кожа, пигмента петна, бръчки и белези. Оздравява и обновява кожата.Терапията е обогатена със салицилова киселина.Терапията използва алантоин за успокояване на кожата.Светлинната терапия помага на кожата да се възстанови,видимо намалява размера на порите и почиства неравностите на кожата.