fbpx

Модулът NIR осъществява ремоделиране с източник на светлина с висока мощност в близост до инфрачервения спектър. Тази светлинна енергия осигурява безопасно и ефективно субдермално нагряване, стимулира синтез на нов колаген, стяга отпуснатата кожа и придава младежко излъчване.

С всеки изминал ден популярността на естетичните процедури, които имат за цел да върнат времето назад продължава да расте. Пигментни петна, видими капиляри и други последици от слънчево състаряване на кожата са таргет на лазерните системи, които използват широкоспектърна светлина, за третиране на тези недостатъци. Освен това, бръчките вече могат да бъдат третирани с неаблативни методи, допринасяйки за по-младежки вид.

Super Skin Rejuvenation - следващо поколение фотоподмладяване от Алма Лазер, успешно и комплексно третира розацея, мрежа от капиляри, слънчеви и старчески петна, старчески петна, разширени пори, неравномерен тен и други признаци на фотостареене. Процедурите са щадящи, ефективни и в същото време са комплексни, обединени в едно и не изискват време за възстановяване. В действителност, третирането на бръчки и други признаци на стареене може да се направи по време на обедната почивка и никой няма да забележи самите интервенции, а само постепенното подобряване на външния вид на кожата. Веднага след процедурата кожата избистря, става матова. Изравнява се тона, значително се стесняват порите, изчезват дефекти, като пигментация и капиляри, фините линии се изглаждат. Максималния ефект може да се добие с помощта на курс от процедури, който съставя от 4-6 процедури с интервал 3-4 седмици. Всяка процедура е накопителна, по времето на която се активира синтез на колаген, благодарение на който след 3-6 месеца се забелязва готин лифтинг ефект.

NIR: Инфрачервена технология